reklam
reklam

Sakarya’daki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı «

3 Mayıs 2024 - 17:21

Sakarya’daki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

reklam
Sakarya’daki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı
Son Güncelleme :

05 Şubat 2024 - 13:44

46 views
reklam

Sakarya’da aralık ayında meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıdı. Görüntülerde, dikkatsizlik ve kural ihlalleri sonucu otomobillerin çarpışması ve bisikletliye çarpma gibi olaylar yer alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan görüntülerde, kazaların sürücülerin dikkatsizliği ve kural ihlalleri nedeniyle meydana geldiği görülüyor.

Sakarya’daki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

Sakarya’da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıdı.

Sakarya’da aralık ayında dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazası Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Adapazarı ilçesi Sedat Kirtetepe Caddesi Orta Garaj mevkiinde de sokaktan yola çıkan otomobilin cadde üzerinde ilerleyen hafif ticari araçla çarpışması, Serdivan ilçesi Aralık Caddesi’nde dönel kavşakta otomobilin bisikletliye çarpması ve Adapazarı ilçesinde Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvarı’nda da kırmızı ışıkta duran bir otomobile arkadan gelen SUV tarzı aracın çarpması yer alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde de yayınlanan trafik kazalarının kural ihlali ve sürücülerin dikkatsizliğinden meydana geldiği görüldü.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam