reklam
reklam

Hendek’te Faciadan Dönüldü: Yangında Yaklaşık 25 Civciv Telef Oldu! «

19 Mayıs 2024 - 00:39

Hendek’te Faciadan Dönüldü: Yangında Yaklaşık 25 Civciv Telef Oldu!

reklam
Hendek’te Faciadan Dönüldü: Yangında Yaklaşık 25 Civciv Telef Oldu!
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 8:26

13 views

Sakarya’nın Hendek ilçesinde, Yeni Mahalle Beştepeler Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın birinci katında meydana gelen yangında yaklaşık 25 civciv telef oldu. Olayın, bir dairenin balkonunda bulunan kümes ısıtıcısından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Yangın, B.İ.’nin kiracı olduğu dairenin balkonunda çıktı. Durumun hemen bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak yangın sonucunda yaklaşık 25 civciv telef olurken, bazı ev eşyaları da kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı. Yetkililer, yangının sebebini araştırırken, benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.