reklam
reklam

Karasu’da Başıboş Köpekler Faciaya Neden Oldu «

19 Mayıs 2024 - 01:36

Karasu’da Başıboş Köpekler Faciaya Neden Oldu

reklam
Karasu’da Başıboş Köpekler Faciaya Neden Oldu
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 8:25

12 views

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, iddiaya göre mahalleye bırakılan başıboş köpekler, bir kümesteki 60’dan fazla tavuk ve ördek yavrusunu telef etti. Üçoluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda, köpeklerin saldırısı sonucu kümesteki yavrular telef oldu.

Mahalle muhtar yardımcısı İrfan Terezü, yaşanan olayı şu sözlerle aktardı: “Son yaşadığımız olayda, komşumuz aradı ve olay yerine geldiğimde 60’ın üzerinde tavuk ve ördek yavrusunun telef olduğunu gördük. Önce komşu köpekleri yaptı sandık. Sonra araştırdık ki mahalleye bırakılan başıboş köpekler tarafından yapıldığını anladık. Mahallenin merkez cami yakınında sahipsiz yabancı köpekler gördük. Bu köpeklerin kimler tarafından mahallemize bırakıldığını bilmiyoruz. Yarın bu köpeklerin çocuklarımıza ve bahçelerine giden vatandaşlara saldırmasından korkuyoruz, daha kötü, vakalar yaşanabilir. Bu tür vakaların olmaması için yetkililerden yardım istiyoruz.”

Köpeklerin sebep olduğu zararın boyutu endişe yaratırken, yetkililerden konuyla ilgili önlemler alması talep ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.