reklam
reklam

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İlkan Keleşoğlu’nu transfer etti «

3 Mayıs 2024 - 17:49

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İlkan Keleşoğlu’nu transfer etti

reklam
Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İlkan Keleşoğlu’nu transfer etti
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2023 - 12:00

149 views
reklam

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, A Milli Takım oyuncusu İlkan Keleşoğlu’nu kadrosuna katarak hücum rotasyonuna takviye yaptı. Keleşoğlu, daha önce Beykoz Belediyesi formasıyla Sakarya’da oynanan Türkiye Kupası finallerinde şampiyonluk yaşamıştı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, pivot İlkan Keleşoğlu’nu transfer etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, yeni sezona hazırlanan Sakarya temsilcisinin, A Milli Takım oyuncusu Keleşoğlu’nu kadrosuna katarak hücum rotasyonuna takviye yaptığı belirtildi.

Keleşoğlu’nun son olarak Beykoz Belediyespor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’da forma giydiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Savunma ve hızlı hücumların etkili isimlerinden biri olan Keleşoğlu, daha önce Beykoz Belediyesi formasıyla Sakarya’da oynanan Türkiye Kupası finallerinde şampiyonluk yaşamıştı. 2023-2024 sezonu kadro planlaması kapsamında A Milli pivot İlkan Keleşoğlu ile anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Kendisine ‘hoşgeldin’ der, başarılı ve sağlıklı bir sezon dileriz.”

Kaynak: AA
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam